A- A A+

't Glaezen Huys

't Glaezen Huys - Welkom

't Glaezen Huys is zoveel meer dan een doorsnee voedingswinkel: het is namelijk hét adres voor de levensgenieter in Antwerpen. Sinds 2013 is deze culinaire boetiek in Antwerpen het vlaggenschip van al wat lekker en goed is. Door middel van het gebruik van absolute kwaliteitsproducten onderscheiden wij ons van alle andere broodjes- of traiteurszaken.

Onze lekkernijen en délicatessen zijn steeds van een ongelooflijke versheid. Bovendien bieden wij dagelijks een variëteit aan panklare gerechten.
Van smakelijke pasta’s en lasagnes, soepen, stoofpotjes en ovenschotels, tot diverse vlees- en visgerechten alsook streekspecialiteiten.

Naast de meeneemgerechten vindt u bij ons overigens ook het grootste assortiment aan borrelhapjes, tapas en anti-pasti. Onze uitgelezen selectie aan Spaanse en Italiaanse hammen, salami’s en verfijnde charcuterie en salades, alsook enkele populaire kazen betekenen een waar festival voor uw smaakpapillen. Puur genieten wordt het met onze verse tapenades, olijven, patés en sauzen.

Het belangrijkste voor u? Dat al onze producten eerlijk en authentiek zijn. En dat proeft u meteen! Kom daarom zeker eens bij ons langs. Voor meer vragen of bestellingen kan u terecht op onze contactpagina en in de webshop. Tot snel!

 
Back to Top